Wij regelen de administratie en belastingen voor je. Snel en efficiënt zonder poespas, tegen voordelige tarieven.

Ondernemerscoaching is jouw persoonlijke pitstop! Het is meer dan cijfertjes; het is jouw klankbord en life-coach in één. Voel je vastgelopen? Geen zorgen, onze deur staat altijd wagenwijd open!

Stress en een overvol bordje? We snappen het. Maar vergeet niet: je bent meer dan je bedrijf. Tijd om je innerlijke kompas te herontdekken en je leven en onderneming weer in balans te brengen.

Zit je in een sleur? Onze periodieke 'Meetings' zijn jouw navigatiesysteem naar succes en welzijn.

We creëren ankerpunten in een relaxte sfeer, zodat je weer met frisse moed vooruit kunt.

Crisistijd? Zie het als een wake-up call! Zoals Carl Jung al zei: echte verandering begint van binnenuit. Dus gooi dat 'realisme' overboord en omarm je innerlijke kracht.

Kortom, met onze coaching zet je niet alleen stappen in je onderneming, maar ook in je persoonlijke groei. Het is tijd om je visie te verankeren in kracht en een impact te maken die telt!

  • Jij levert per week/maand je administratie digitaal aan bij ons en kunt dan de bonnen/facturen gelijk opbergen.
  • Wij zorgen dat je administratie bijgewerkt wordt en jij (realtime) kunt zien hoe je ervoor staat.
  • De btw aangifte verzorgen wij voor je en aan het eind van het jaar vullen wij de aangifte inkomstenbelasting voor je in.

Makkelijk toch?

En als je eens advies nodig hebt staat de koffie altijd voor je klaar.

Hartman Administratie & Advies heeft jarenlang ervaring met administraties en ondernemers. Wij zijn positief kritisch , laten je nadenken en denken daarin graag met je mee. Eerlijke oprechte dienstverlening tegen een fatsoenlijke prijs.